MAPD
zodat iedere tiener méér en ándere kansen krijgt!

Expertise 10-14 Onderwijs

Mijn hart ligt bij het onderwijs. Mijn passie is kansen creĆ«ren. Om te leren, om te groeien, om te worden wie je bent! Ik begeleid de processen om te komen tot 10-14 Scholen. Samen met bestuurders, leerkrachten en ouders ontwikkelen we een visie op 10-14 Onderwijs in de eigen regio en zorgen we ervoor dat inhoud en organisatie een naadloos geheel is.

Mijn  onderwijskundige en bedrijfskunde achtergrond,  kennis van het basis- en voortgezet onderwijs, bestuurlijke vraagstukken en mijn ervaring met onderwijsorganisatie en 10-14 Onderwijsconcepten maken mijn procesbegeleiding voor u onderscheidend. 

Wilt u meer weten over mijn werkwijze of mijn 10-14 Onderwijsprojecten?
Ik kom graag met u in contact.

Onderwijs en Ruimte