De beste versie van jezelf

De pijler leerlingvaardigheden betreft zoals jullie weten “De beste versie van jezelf”. Dat gunnen we iedere leerling én leraar. Jaarlijks worden leraren van Connect College en omliggende basisscholen getraind in 'coaching'. Het voeren van goede kindgesprekken staat centraal. Leerlingen kunnen met hun leraren werken in de boekjes van De Beste Versie Van Jezelf, die speciaal zijn gemaakt voor 10-14-onderwijs regio Echt. Zo spreken leraren en leerlingen dezelfde taal als het gaat over het ontwikkelen van leerlingvaardigheden. 

 

Meer weten?
Paul Veelen is contactpersoon voor deze pijler. Mail je vraag of idee naar paul@10-14onderwijs.nl

 

Leraren volgen samen scholing en spreken zo dezelfde taal. Voor leerlingen ontstaat een herkenbare manier waarop ze worden gecoacht, ze ontwikkelen hun vaardigheden, leren zichzelf kennen en werken samen met de leraren en ouders thuis aan opdrachten hieromtrent.

 

Deelnemende scholen
BS. Angela
Bs. Op de Slek
OBs. de Springdonk
Bs. De Toermalijn
Bs. Patricius
SBO De Horst
Bs. 't Breerke
Bs. de Bolleberg
Bs. De Toermalijn
Bs. In 't Park
Bs. De Driepas
Afbeelding
Afgelopen twee schooljaren volgden leraren van de basisscholen en het Connect College de training "De Beste Versie van Jezelf" bij Mieke en Kristie.
festival
Voor de zomer vierden we het 5-jarig bestaan van 10-14-onderwijs regio Echt én brachten we een boel mensen met elkaar in contact die betrokken zijn bij dit programma.
Leraren van zowel de basisscholen als het Connect College hebben dit schooljaar het volgende doel: Groei stap voor stap in de rol van coachende mentor of docent en leer je leerlingen op een be
🆃🆄🆂🆂🅴🅽🅼🅴🆃🅸🅽🅶 met alle docenten van het Connect College die verbonden zijn aan 10-14-onderwijs regio Echt.
Wisselwerking geeft enorme boost in de klas De wisselwerking tussen primair en voortgezet onderwijs (PO en VO) geeft een enorme boost in de klas.
‘Fijn dat ons kind goed begeleid wordt’