Leerlingvaardigheden

Samenwerken, plannen en een taak uitvoeren, dรกt zijn de vaardigheden die elke leerling ontwikkelt. Middels rubrics krijgt de leerling inzicht in de diverse niveaus, zodat je eenvoudig ziet waar je nu staat en hoe je kunt verbeteren op dat vlak. Het maakt kwaliteiten en ontwikkelpunten inzichtelijk. In PO en VO werken kinderen hiermee, waardoor ze de regie kunnen nemen over hun leerproces.

 

Meer weten?
Paul Veelen is contactpersoon voor deze pijler. Mail je vraag of idee naar paul@10-14-onderwijs.nl

 

Leraren in het PO en VO en de ouders kunnen aan de hand van de niveaus gemakkelijk meekijken en de leerling motiveren of adviseren, zodat hij/zij kan groeien. Rubrics groeien mee in de overgang van basisschool naar brugklas en is daarmee een hulpmiddel met herkenbare structuur voor de leerlingen in deze fase.

 

Deelnemende scholen
BS. Angela
Bs. De Driepas
Bs. In 't Park
OBs. de Springdonk
Bs. de Bolleberg
Bs. De Maasparel
Bs. De Toermalijn
Bs. de Violier
Bs. Patricius
Bs. De Koningsspil
Bs. Op de Slek
Afbeelding
Leraren van zowel de basisscholen als het Connect College hebben dit schooljaar het volgende doel: Groei stap voor stap in de rol van coachende mentor of docent en leer je leerlingen op een be
๐Ÿ†ƒ๐Ÿ†„๐Ÿ†‚๐Ÿ†‚๐Ÿ…ด๐Ÿ…ฝ๐Ÿ…ผ๐Ÿ…ด๐Ÿ†ƒ๐Ÿ…ธ๐Ÿ…ฝ๐Ÿ…ถ met alle docenten van het Connect College die verbonden zijn aan 10-14-onderwijs regio Echt.
Wisselwerking geeft enorme boost in de klas De wisselwerking tussen primair en voortgezet onderwijs (PO en VO) geeft een enorme boost in de klas.
โ€˜Fijn dat ons kind goed begeleid wordtโ€™